Wie zijn wij?

Het terugvragen van de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen voor particulieren is een initiatief van Finance Plus v.o.f. te Reeuwijk.

Finance Plus begeleidt ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Wij bieden meer dan de basiswerkzaamheden van een accountant: samen met de klant gaan wij op zoek naar de beste mogelijkheden met het oog op de wereld van morgen.
Wij bieden een uitgebreid pakket aan financiële diensten zoals boekhoudingsalarisadministratiefiscaal advies en coaching voor ambitieuze ondernemers. Bovenal fungeren wij als financieel sparringpartner gericht op groei en efficiëncy. Ook bij de aanschaf van uw zonnepanelen.

Naast het terugvragen van de btw op zonnepanelen kunnen wij ook voor particulieren en bedrijven de subsidieaanvraag voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) verzorgen. Deze subsidie is een tegemoetkoming in de kosten bij de aanschaf van een warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel of pelletkachel. Kijk voor meer informatie op onze website isdesubsidieaanvragen.nl.

Finance Plus is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.

Wij staan u graag bij als het gaat om uw btw teruggave op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Uiteraard met een verfrissende aanpak en met een (zonnige!) energie die u van een jong en dynamisch team mag verwachten! 

Deze btw op zonnepanelen specialisten staan graag voor u klaar

Robin Dijkstra: (Belasting)adviseur, initiatiefnemer van btw terug op zonnepanelen

Britt van der Meer: Administratief medewerker en btw specialist zonnepanelen

Puck de Vast: Office manager en btw specialist zonnepanelen

Samenwerkingsverband

Voor het terugvragen van de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen werkt Finance Plus intensief samen met Accountantskantoor Peeters te Tilburg. Wyno Peeters is een ervaren accountant in het MKB en is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Wyno heeft jarenlange ervaring op het gebied van btw terug op zonnepanelen.

W.G.M. Peeters AA