Het terugvragen van de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen is een initiatief van Finance Plus B.V. te Reeuwijk. Wij staan je graag bij bij het terugvragen van de btw, uiteraard met een frisse aanpak en een (zonnige!) energie.

Deze btw op zonnepanelen specialisten staan voor jou klaar

Robin Dijkstra: (Belasting)adviseur en initiatiefnemer van btw terug op zonnepanelen
Puck de Vast: Office manager en btw specialist zonnepanelen
Britt van der Meer: Administratief medewerker en btw specialist zonnepanelen

Samenwerkingsverband

W.G.M. Peeters AA

Voor het terugvragen van de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen werken wij intensief samen met Accountantskantoor Peeters te Tilburg. Wyno Peeters is een ervaren accountant in het MKB en is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Wyno heeft jarenlange ervaring op het gebied van btw terug op zonnepanelen.

ISDE subsidie terugvragen

Naast het terugvragen van de btw op zonnepanelen kunnen wij ook voor particulieren en bedrijven de subsidieaanvraag voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) verzorgen. Deze subsidie is een tegemoetkoming in de kosten bij de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler. Kijk voor meer informatie op onze website isdesubsidieaanvragen.nl.

Wie is Finance Plus B.V.?

Finance Plus begeleidt ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Wij bieden meer dan de basiswerkzaamheden van een accountant: samen met de klant gaan wij op zoek naar de beste mogelijkheden met het oog op de wereld van morgen.
Wij bieden een uitgebreid pakket aan financiële diensten zoals boekhoudingsalarisadministratiefiscaal advies en coaching voor ambitieuze ondernemers. Bovenal fungeren wij als financieel sparringpartner gericht op groei en efficiëncy. Ook bij de aanschaf van jouw zonnepanelen.

Finance Plus is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.