Wie zijn wij?

Het terugvragen van de BTW op de aanschaf en installatie van zonnepanelen voor particulieren is een initiatief van Finance plus v.o.f. ( www.financeplus.nl ) te Reeuwijk.

Finance plus is een jong en ambitieus kantoor bestaande uit een team enthousiaste mensen werkzaam voor onder meer nationaal en internationaal opererende bedrijven. Ook veel particulieren helpen wij graag met diverse vraagstukken op financieel of fiscaal gebied.

Het woud van regelgeving en belastingheffing is vaak niet transparant. Wij zorgen er niet alleen voor zélf bekend te zijn met alle belangrijke wijzigingen in het (belasting) stelsel, maar spelen ook in op de voor u interessante ontwikkelingen. Zo kunnen we u voorzien van helder en passend advies. Ook bij de aanschaf van uw zonnepanelen.

Wij staan u graag bij als het gaat om uw BTW teruggave op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Uiteraard met een verfrissende aanpak en met een (zonnige!) energie die u van een jong en dynamisch team mag verwachten!

BTW terug zonnepanelen

 

(Belasting)adviseur,
initiatiefnemer BTW terug op zonnepanelen

Vakgebied: Accountancy, administratie en belastingaangiften
Opleiding: SPD

 

 

 

Zonnepanelen BTW

 

Fiscaal jurist, duurzaam ondernemer

Vakgebied: Belastingen en juridische advisering
Opleiding: Fiscaal recht

 

 

 

 

Finance_plus_Sylvana1

 

BTW specialist zonnepanelen

Vakgebied: BTW, Financiële administratie
Opleiding: MBO assistent accountant

 

 

 

 

Ons kantoor in Reeuwijk:

Pascalstraat 3
2811 EL Reeuwijk
Telefoon: 0182-622 000
Postbus 5, 2810 AA Reeuwijk

Ons kantoor in Haarlem:

Kleine Houtweg 33
2012 CB Haarlem
Telefoon: 0182-622 000
Postbus 3036, 2001 DA Haarlem

Finance plus is aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Inmiddels zijn 1000 kantoren aangesloten bij NOAB – en dat aantal groeit nog steeds.

Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.

noab